پيام
+
[تلگرام]
جواني با زني فاضله عقد ازدواج بست. بعد از گذشت چند روز، زنِ فاضله به شوهر گفت: من عالمه هستم و لازم ميدانم زندگي خود را مطابق شريعت داشته سامان دهيم.
جناب شوهر با شنيدن اين حرف، خيلي خوشحال شد و گفت خدا را شکر که چنين زني نصيبم شد تا مطابق شريعت زندگي کنيم.
چند روزي که از عروسيشان گذشت، زن فاضله به شوهر گفت: ببين من با تو قرار گذاشتم که مطابق شريعت زندگي کنيم، شوهر گفت همينطور است. زن گفت ببين در شريعت خدمت كردن به پدر شوهر و مادر شوهر بر عروس واجب نيست. همچنين در شريعت است که مسکن زن بر شوهر الزامي ميباشد، پس بايد برايم منزلى جداگانه مهيا کني.
آقاي شوهر فكر كرد كه تهيه مسکن جداگانه چندان مشکلي نيست، اما پدر و مادر پير تکليفشان چه ميشود؟ مرد اين ناراحتي را نزد استادي از علما که فقيه بود بيان كرد. بعد از طرح مشكل، استاد جواب داد که حرف همسرت درست است و در اينجا حق با اوست.
مرد جواب داد: جناب استاد من نيامدهام که فتوي بپرسم، من براي راه حل نزد شما آمدهام، مرا راهنمايي کنيد تا از اين مشکل خلاص شوم.
فقيه گفت: اين مسأله يک راه حل آسان دارد، به خانمت بگو که من و تو با همديگر قرار گذاشتهايم که مطابق شريعت زندگي کنيم لذا مطابق شريعت من ميتوانم زن دوم بگيرم تا زن دومم براي والدينم خدمت کند، ضمناً برايت مسکن جداگانهاي نيز مهيا ميکنم.
شب شوهر به زنش جوابي که از استاد شنيده بود را بيان کرد.
زنِ فاضله بهت زده گفت: اي من به قربان پدر و مادرت شوم، در اين چند روز متوجه شدم که پدر و مادر تو مانند پدر و مادر خود من هستند و خدمت به آنها از نظر شريعت، در حُكم اکرام به مسلمين است، من با جان و دل براي آنها خدمت خواهم کرد و ضرورتى نيست كه شما همسر دوم اختيار كنيد!
نتيجه گيرى پند آموز:
*کمي از اوقاتمان را نزد اساتيد اهل علم على الخصوص علم فقه بگذرانيم، زيرا همه مسائل كه با گوگل حل نميشوند!*
||عليرضا خان||
98/9/22
* راوندي *
:) حالا اين خانم اينطور برخورد کرده دليلي بر عکس العمل تمام خانمها نيست :D اما مرد قبل از ازدواج بايد بفکر باشه و تمام خواسته هاشو مطرح کنه و در صورت توافق در برگه شروط ضمن عقد مکتوب بفرمايند. =) در حقيقت علاج واقعه رو بايد قبل از وقوع کرد. :)
* راوندي *
حالا اگر يک طرفه به موضوع نگاه نکرده باشيم خانمها هم ميتوانند شروطي داشته و بعد از طرح و توافق مکتوب بفرمايند. :)
||عليرضا خان||
عجب